Școala primară Orangery este concepută ca o școală primară (clasele I-V). Suntem o școală care asigură o educație de înaltă calitate în limba cehă și engleză. Misiunea noastră este de a crea un mediu de învățare stimulativ, în care copiii pot obține cele mai bune rezultate, precum și o atmosferă sigură pentru împărtășire și prietenie. La școala primară Orangery, copiii sunt îndrumați spre independență, responsabilitate și o abordare activă a vieții. Școala noastră oferă un mediu de învățare în grupuri mici – maxim 16 copii în clasă, stiluri individuale de învățare, evaluarea formativă respectivă – fără note, cooperare intensă cu părinții – comunicare, evenimente școlare, metode moderne de instruire, învățare bazată pe proiecte, construirea de relații, accent pe climatul bun, dezvoltarea abilităților sociale. În plus, promovăm utilizarea creativității, predăm estetica și etica, suntem o școală prietenoasă cu mediul înconjurător care include un psiholog școlar și specialiști în educație specială și, nu în ultimul rând, o echipă de adulți profesioniști cu o abordare amabilă și respectuoasă față de copii.
Website: https://zs.orangery.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/zsorangery/
Sprijinul acordat de Uniunea Europeană pentru realizarea acestei publicații în cadrul proiectului Hope4Schools 2021-1-RO01-KA220-SCH-000024401
nu reprezintă o aprobare a conținutului, care reflectă doar punctul de vedere al autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare care ar putea fi dată informațiilor conținute în această publicație.

Scroll to Top